Çertifikatë pronësie

Pershendetje, po mundohesha te aplikoja per pajisjen me certifikate pronesie te e-albania dhe me kerkohet si dokument prokure perfaqesimi, cfare eshte kjo prokure duke qene se toka eshte ne emer tim

Qytetari: K.R.
Data: 17 Shkurt 2023, Kategoria: E-Albania, Ndihmë ligjore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju duhet te aplikoni ne opsionin ku aplikanti eshte i njejti me perfaqesuesin, per te mos vijuar me tej me prokure perfaqesimi.
    Per me teper asistence ne lidhje me aplikimet ne e- Albania mund te kontaktoni ne numrin 0800 0118, ose nese jeni subjekt i ligjit Nr. 111/2017 “Per ndihmen juridike te garantuar nga shteti”, te paraqiteni prane Qendrave te sherbimit te ndihmes juridike paresore ne vendbanimin tuaj, per asistence juridike falas.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje