Certifikate martese

Pershendetje,

Kam nje problem me certifikaten e marteses. Nuk mund ta gjeneroj nga portali nga e-Albania …Ju lutem me thoni sesi mund ta siguroje kete dokument ne ndonje menyre tjeter? Faleminderit


Qytetari: N. B. Data: 12 February , 2021, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Certifikate martese”

  1. Pershendetje
    Cdo shtetas mund te gjeneroje certifikatat dhe dokumentet e gjendjes civile qe i nevojiten prane platformes e-Albania. Ne rast se keni probleme me aksesimin e sherbimeve ne portal, kontaktoni per suport dhe asistence teknike ne linkun https://e-albania.al/Pages/Contact.aspx
    Ne rast se per arsye teknike, ju nuk siguroni dot certifikaten e marteses me vule elektronike, atehere ju mund te paraqiteni prane Zyres se Gjendjes Civile dhe te kerkoni per t’u pajisur me dokumentin ne fjale. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet