Certifikate e trungut familjar

Jam 26 vjec dhe familja ime me ka larguar nga trungu familjar me vendim gjykate pa dijenine time.
A duhet te isha vene ne dijeni perpara se te merrej nje nje vendim i tille i formes se prere? Faleminderit,


Qytetari: P. G. Data: 1 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Certifikate e trungut familjar”

  1. Pershendetje

    Largimi/ndarja nga certifikata e trungut familjare behet zakonisht prane Zyres se Gjendjes civile dhe jo ne Gjykate. Per nje konsulte me te qarte ne lidhje me rastin tuaj, ju lutem na vini ne dispozicion nje kopje te vendimit gjyqesor qe referoni, duke na i derguar ne adresen info@juristionline.al

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet