Çertifikata e kualifikimit

Pershendetje,

A është e drejtë të anullohet çertifikata e kualifikimit të parë në arsim, pasi e ke dhënë provimin dhe ke vite pune 21? A duhet te penalizohem une nga nje pakujdesi e inspektores së kurrikulës në ZA, e cila nuk ka bërë llogaritjet e viteve nga njëra shkallë e kualifikimit te tjetra? Faleminderit,


Qytetari: R. T. Data: 20 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Çertifikata e kualifikimit”

  1. Pershendetje
    Ju keni te drejten te ankoheni tek titullartit te Zyres Vendore Arsimore, ose tek drejtori i QSHA-se nese pretendoni se nuk eshte perllogaritur sakte vjetersia ne pune .
    Per informacion me te detajuar ju ftojme te njiheni me udhezimin nr 8 date 26.03.2020 MASR ne linkun ne vijim http://arsimiparauniversitar.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/UDH%C3%8BZIM-NR.8-DAT%C3%8B-26.03.2020-P%C3%8BR-KRITERET-DHE-PROCEDURAT-E-KUALIFIKIMIT-T%C3%8B-M%C3%8BSUESVE.pdf

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet