Celje trashegimie

Pershendetje,
Mami kerkon te beje nje akt trashegimie por noteri me kerkon kartat e ID se gjithe pjestareve, ku mund ti gjej sepse nuk flas me motrat as me vellain. Cili institucion me ndihmon per keto? Flm

Qytetari: A.D.
Data: 23 Nëntor 2022, Kategoria: I pakategorizuar

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju duhet t’ia parashtroni problemin tuaj noterit perkates, dhe te kerkoni nga ai per ti kerkuar kartat e indentitetit pjestareve te tjere te familjes (motres dhe vellait tuaj), pasi karta e indentitetit eshte dokument i cili mbahet dhe perdoret vetem nga personi zoterues i saj.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje