Bursa online ose forex

Pershendetje,

Jam nje djale qe kam shume deshire te punoj ne bursen online ose ndryshe forex, por nuk e di nese nevojitet licensim ndokund. Prandaj do ju lutesha te me informonit sepse padijenia e kesaj me pengon shume dhe nuk di si te veproj. Interesohem te di nese ka dicka te tille ku mund te mesoj procedurat qe duhet te ndjek dhe cilat jane kostot per licensim? Faleminderit,


Qytetari: Q. Z. Data: 23 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Bursa online ose forex”

  1. 2

    Pershendetje,

    Per ushtrimin e nje veprimtarie investimi ne burse, ju duhet te licensoheni nga Autoriteti i Mbikqyerjes Financiare. Per me shume informacion, lutem drejtohuni prane autoritetit pergjegjes per licensimin ose mund te komunikoni ne nje nga menyrat e ofruara ne linkun https://amf.gov.al/kontakt.asp.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet