Bllokimi i patentes

Pershendetje,

Ne shkurt te ketij viti me kane bllokuar patenten me afat 1 vjecar, pasi ia kisha lene drejtimin e  makines dhe dhene patenten time nje personi tjeter, i cili u kap dhe u procedua nga policia. Dua ta di nga ju nese ka ndonje menyre qe te mund ta terheq/marr patenten time para afatit 1 vjecar apo duhet te pres deri ne perfundimin e ketij afati? Faleminderit,


Qytetari: E. H. Data: 25 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Bllokimi i patentes”

  1. 1

    Pershendetje. Persa kohe denimi per bllokimin e patentes eshte ne fuqi, do te thote qe ju ose nuk e keni kundershtuar brenda afateve ligjerisht, ose e keni bere kundershtimin, por eshte lene ne fuqi. Tani nuk keni me afat per te bere nje kundershtim ligjor te bllokimit te patentes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet