Bllokim patente

Pershendetje,

Me kane bllokuar patenten per 6 muaj ne nje rruge qe nuk ka tabele. Eshte nje rruge qe eshte bere devijimi tani prej punimeve ne sheshin Shqiponja. Ngjarja ka ndodhur ne rrugen “Andrea Kushi” Tirane.  Per me shume po ju dergoj nje foto nese keni mundesi nje nr kontakti per t’jua shpjeguar me mire situaten dhe per te marre nje mendim ligjor nga ana juaj. Shpresoj per nje pergjigje te shpejt sepse nuk kam shum dite afat. Flm


Qytetari: e. k. Data: 18 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Bllokim patente”

  1. Pershendetje

    Ne lidhje me problematiken tuaj, Ju mund te kontaktoni ne nr jeshil 0800 10 10, ku do te keni mundesi te konsultoni rastin direkt me juristet e platformes dhe te merrni keshillim ligjor falas. Nr jeshil eshte i arritshem cdo dite nga e hena ne te premte, ora 10:00 deri ne oren 14:00. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet