Bllokim mjeti per interes te INTERPOL-it

Pershendetje,

Me eshte bllokuar automjeti ne muajin tetor te 2020 per interes te INTERPOL-it, se kam pas denoncim ne Bosnje dhe pse makina ka ardhur nga Zvicra. Sot ne date 21 janar behet lirimi i mjetit nga prokuroria qe e kishte ne ruajtje, ne baze te nenit 7512/2020 sepse akoma nuk ka nje pergjigje perfundimtare nga autoritetet. Interesohem te di nese mua me lejohet qe ta perdor kete automjet deri sa te dale nje vendim perfundimtar apo thjeshte duhet ta mbaj te parkuar? Ju faleminderit


Qytetari: R. K. Data: 21 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Bllokim mjeti per interes te INTERPOL-it”

  1. Pershendetje,
    Per sa kohe keni nje vendim lirimi te automjetit nga Prokuroria dhe ju e keni marre ne dorezim automjetin, vleresoj se ju mund ta perdorni automjetin dhe nuk jeni te detyruar te mos qarkulloni me te. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet