Blerja e nje makine me targa te huaja ne Shqiperi

Pershendetje,
Interesohem per te blere nje makine me targa te huaja ne Shqiperi, por dua te di nese ka ndonje penalitet apo jo? Makina ka qene ne Shqiperi per me shume se 6 muaj dhe nuk i eshte paguar dogane. Nese e blen (shtetas i huaj), ky penalitet a kalon mbi te kur ai do ta nxjerre jashte Shqiperise serish?
Faleminderit


Qytetari: M. R. Data: 20 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Blerja e nje makine me targa te huaja ne Shqiperi”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershndetje,

    Shit-blerja e makines behet me Kontrate shit-blerj notriale. Per kete te dyja palet, shitesi he bleresi duhet te paraqiten para nje noteri publik i cili verifikon gjendjen e sendit te luajtshem. Ai do t’ju keshilloje dhe orientoje se cfare veprimesh do te duhet te ndermerrni dhe gjithe dokumentacionin e nevojshem qe do duhet te plotesoni.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet