Biznes

Pershendetje,
Dua te te rregjistroj nje biznes “shitje online” ne QKR. Dua te di cilat jane taksat dhe tatimet (biznes i vogel), si dhe tarifat vendore (Tirane)? Gjithashtu detyrime te tjera, si kuponi, balance, rregjistrin etj. Jam i paqarte ne kete drejtim. Faleminderit,


Qytetari: A. E. Data: 11 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Biznes”

  1. Pershendetje,

    Per te rregjistruar nje biznes apo aktivitet tregtar duhet te drejtoheni prane sporteleve te Qendres Kombetare te Biznesit. Për më shumë informacion ne lidhje me pergjegjesite tatimore dhe detyrimet e tjera, ju lutem referohuni informacionit ne linkun në www.tatime.gov.al, ose mund te drejtoheni në sportelet e shërbimit ndaj tatimpaguesve në çdo Drejtori Rajonale Tatimore, ose telefononi në numrin pa pagesë 0800 00 02 të Qendrës së Thirrjeve pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet