Bashkimi i dy kallzimeve penale

Pershendetje,

Nese ngrihen dy kallzime penale, ndaj te njejtit person, nese natyra e tyre eshte shume e perfafert, a mund te bashkohen si nje ceshtje e vetme? Theksoj se njeri eshte paraqitur ne OPGJ e Komisariatit nr. 2 dhe tjetri eshte paraqitur ne Prokurorine e Rrethit?

Faleminderit


Qytetari: A. S. Data: 21 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Bashkimi i dy kallzimeve penale”

  1. Pershendetje,

    Po, kur nje person akuzohet per disa vepra penale, organi procedues mund te vendose per bashkimin e procedimeve ne baze te nenit 79 te Kodit te Procedures Penale. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet