Bashkëpronësia e automjetit

Pershendetje,

Duam që automjeti në emër të njërit prej bashkëshortëve, të kalojë në emër të të dyve. Si bëhet? Cfare procedure duhet te ndjekim? Faleminderit,


Qytetari: A. B. Data: 18 February , 2021, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Bashkëpronësia e automjetit”

  1. Pershendetje
    Per te ndryshuar pronesine e automjetit ka dy menyra:
    – mund te paraqiteni prane nje zyre noterie dhe te hartoni aktin e tjetersimit (shitje/dhurim) te automjetit dhe me pas ta depozitoni kete kontrate per rregjistrim prane DRSHTRR-se; ose,
    – ju mund te paraqiteni diekt prane Drejtorise Rajonale te Sherbimit Rrugore dhe te kryeni procedurat e hartimit te kontrates se shitjes se mjetit prane sporteve te kesaj drejtorie. Per me shume informacion mbi procedurat dhe dokumentacionin e nevojshem ne lidhje me kete sherbim, referohuni linkut me poshte: https://www.dpshtrr.al/te-reja/lajme/njoftim-mbi-kalimin-e-pronesise-se-mjetit.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet