Bashkëpronësi

Pershendetje,
Jam bashkepronare e nje akt trashegimi e nje banese te cilen duam tja dhurojme nenes, jemi 4 femije. Na kane thene se edhe dhurimi tatohet me 15 % dhe pyetjet e mija jane keto:

1. duke qene 4 femije secili dhurim tatohet 15% ?

2. nese ne bejme rivleresim te pasurise para se te bejme dhurimin a mundemi qe te mos paguajme 15 % tatim mbi pasurine e palujtshme? Saktesoj qe nuk kemi bere asnjehere me pare rivleresim pasurie. Ju faleminderit.

Qytetari: E.D.
Data: 18 Maj 2023, Kategoria: Pronësi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje