Barrelindja

Jam e vetepunesuar PF pa punonjes. Nese marr leje lindje dhe perfitoj nga siguracionet shteterore nga barrelindja, a mund te leshoj fatura tatimore nderkohe?

Qytetari: A.Z.
Data: 20 Qershor 2023, Kategoria: Pa kategori

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje