Avokat falas per te mitur

Pershendetje, si cakohet avokati falas per te miturin viktime dhe a keni nje liste te avokateve?


Qytetari: @. @. Data: 26 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Avokat falas per te mitur”

  1. 1

    Pershendetje. Referuar ligjit per ndihmen juridike falas, viktimat e mitur kane te drejten e ndihmes juridike pavaresisht te ardhurave te tyre apo familjes se tyre. Kërkesa për ndihmë juridike dytësore paraqitet në gjykatën kompetente për shqyrtimin e çështjes në themel. Lista e avokateve gjendet e plote sipas dhomave vendore te avokatise ne linkun e meposhtem:

    http://www.dhka.org.al/index.php/hyrje/njoftime/170-lista-e-avokateve-te-ndihmes-juridike-te-garantuar-nga-shteti

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet