Atesia eshte shkruar gabim ne librezen e punes

Pershendetje,
Me quajne PM dhe jam duke kryer procedurat per pension pleqerie. Emri i babait tim ne gjendjen civile eshte ndryshe nga emri i tij ne librezen time te punes. Si mund t’i vazhdoj procedurat? Ju lutem me jepni nje pergjigje shteruese, Faleminderit

Qytetari: P.M.
Data: 13 Qershor 2022, Kategoria: Gjendja civile, Procedura administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje!
    Vleresoje se ju keni te dejte qe ti drejtoheni prane institucionit ku keni hapur librezen dhe te beni korigjimin e gabimit ne librezen e punes dhe ne regjistrin perkates te punonjesve, me qellim qe te plotesoni dosjen per perfitim pension pleqerie. Ky gabim rregullohet nga ana e institucionit ku ju keni punuar. Ne faqen e fundit te librezes ku jane percaktuar rregullat ne rast gabimesh, te tilla si heqja e nje vize te drejte te kuqe mbi gabimin dhe shenimi i sakte i tij.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje