Aplikimi online per perftimin e nje oborri ne perdorim

Pershendetje,

Ju lutem mund te me thoni se ne cilin opsion duhet te aplikoj prane platformes e-Albania, per te perfituar nje pjese oborri sipas ligjit 20/2020, si dhe cfare procedure duhet te ndjek ne vijim? Faleminderit!


Qytetari: M. V. Data: 9 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Aplikimi online per perftimin e nje oborri ne perdorim”

 1. Përshëndetje! Ju bëjë me dije se ka dalur VKM Nr.827 datë 30.09.2020, “Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim”.
  Ju aktualisht mund të aplikoni pranë platformës e- Albania. Bashkëlidhur gjendet linku ku mund të bëni aplikimin: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/ServiceList.aspx
  Ju duhet të plotwsoni formularin për kalimin në pronësi të oborreve në përdorim. Bashkëlidhur linku i formularit : file:///C:/Users/Utente/Downloads/441-9-%20ATP___KALIMI%20I%20OBORREVE%20N%C3%8B%20P%C3%8BRDORIM%20AL032006-115.pdf
  Për më tepër informacion në lidhje me VKM-në ju lutem referohuni: https://www.ashk.gov.al/ëp-content/uploads/2020/11/Vendim-i-KM_827_30.09.2020.pdf. Faleminderit

 2. Pershendetje
  Nese do aplikoni per rregjistrimin e oborrit te shtepise, ju keshillojme te paraqiteni prane zyrave ADISA ne menyre qe te aplikoni. Personat e autorizuar per te ofruar shermbim prane zyres Adisa mund tiu orientojne sakte mbi menyren e aplikimit dhe dokumentacioni qe duhet te shoqeroje kerkesen tuaj gjate aplikimit pasi ne portalin e-albania , nuk eshte konfirmuar nje sherbim fiks per kete lloj aplikimi nga ana e ASHK.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet