Aplikim per vize ne Liban

Pershendetje,

Nese eshte e mundur doja te dija si mund te aplikoj per vize ne Liban? Faleminderit,


Qytetari: x. z. Data: 14 September , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Aplikim per vize ne Liban”

  1. 1

    Pershendetje,

    Per marrjen e vizes qe ju mundeson hyrjen ne shtetin e Libanit, ju duhet te aplikoni ne nje nga perfaqesite diplomatike ne Athine, Kajro ose Stamboll. Per dokumentacionin e nevojshem dhe proceduren qe duhet te ndiqet duhet te kontaktoni drejtperdrejte me nje nga perfaqesite diplomatike, kontaktet e te cilave mund t’i gjeni ne linkun ne vijim https://ambasadaime.gov.al/regjimi-i-vizave/. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet