Aplikim per certifikate pronesie

Pershendetje,
Une kam aplikuar per certifikate te tokave dhe te shtepise ne degen qendrore ne Fier. Kisha nevoje te kuptoja a ka dal apo jo certifikata. Jetoj ne Itali dhe  eshte e pamundur te interesohem personalisht.


Qytetari: B. M. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Aplikim per certifikate pronesie”

  1. 2

    Pershendetje,

    Ne nuk disponojme te dhena mbi statusin e ofrimit te sherbimeve te kerkuara nga ana juaj ne Drejtorine vendore te ASHK Fier. Per marrjen e informacionit qe interesoheni, Ju mund te kontaktoni me ane te nr tel ose e-mailit te publikuar Tel: 034230742, E-mail: fier@ashk.gov.al.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet