Apelas – espulsi

Perse shteti grek nuk e heq masen “apelas” (espuls) pasi ka mbaruar vitet e denimit? Si duhet vepruar?


Qytetari: P. G. Data: 13 September , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Apelas – espulsi”

  1. 1

    Pershendetje,
    Ne kete rast i dergohet nje kerkese nga ana e vete personit, apo perfaqesuesit te tij ligjor, institucionit kompetent ne Greqi, ku kerkohet vertetim i mbarimit te ekspulsit. Ky vertetim vonon 30-45 dite dhe me pas personi eshte i lire te levize serish ne zonen Shengen.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet