Apartamente me te njejtin numer

Pershendetje,, kam blere nje apartament ne nje kompleks te ri. Ne certifiketen e pronesise ky aprtament ka te njejtin numer me apartamentin ngjitur numrin 17. Pra dy apartamentet jane terregjistruar me plane dhe siperfaqe te ndryshem mirepo kane si emertim te njetin numer. A mund te me krijoje ndonje problem ne te ardhmen kjo situate dhe nese po si mund ta korrigjoj ?

Qytetari: A.A.
Data: 19 Prill 2023, Kategoria: Administrative, ASHK

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Drejtohuni me kerkese per informacion Ashk perkatese mbi problemin qe ju konstatoni,ne linkun si ne vijim:https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9477, ne varesi te pergjigjes se ASHK nese prona juaj eshte regjistruar ndryshe ne certifikaten e pronesise, ju duhet te beni korrigjimet perkatese, ne opsionin “aplikim per korrigjim gabimesh ne certifikaten e pronesise, linku:https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9483
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje