Ankimimi ne apel

Pershendetje,

Gjykata ka lene 5 dite afat per ankim, nga shpallja ne seance e vendimit.  Si procedohet sepse vendimi i zbardhur do 14 dite per t’u pergatitur, cka dmth E PAMUNDUR?  Ju lutem me shpjegoni anen praktike ne keto raste? Faleminderit,


Qytetari: f. i. Data: 8 July , 2020, Kategoria: procedura gjyqesore.

One response to “Ankimimi ne apel”

  1. 2

    Pershendetje

    Ju mund te kerkoni dispozitivin e vendimit qe do te ankimoni, dhe te beni nje ankim zenie afati duke e dorezuar ate brenda 5 diteve dhe ne fund te ankimit te theksoni shenimin qe ky ankim do te plotesohet sapo te zbardhet vendimi.
    Ne momentin qe zbardhet vendimi, do beni plotesimin e ankimit.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet