Ankim per KMCAP Epror

Pershendetje,

Si te bej nje ankim per ne KMCAP epror? Cfare dokumentesh duhet te dorezoj, si dhe ku ti dergoj? Faleminderit,


Qytetari: A. F. Data: 22 February , 2021, Kategoria: Sigurimet shoqerore.

One response to “Ankim per KMCAP Epror”

 1. Pershendetje
  Kundër vendimit per KMACP, i sëmuri ose invalidi mund të ankohet tek KMCAP-i epror.
  Ankesa bëhet me shkrim dhe dorëzohet në DRSSH përkatëse.
  Dokumentacioni tashme ndodhet ne DRSSH perkatese ( por ju mund te kerkoni nje kopje te dosjes ) dhe i vetmi dokument qe duhet te dorezoni eshte ankesa dhe mjeti juaj i identitfikimit ose prova te tjera mbeshtetese qe ju mendoni se mund te mbeshtesin pretendimet tuaja.,
  Ju mund te beni Ankimin e KMACP tashme permes platformes E-Albania .
  Ne linkun ne vijim ju gjeni informacion me te detajuar: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=6161 .
  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet