Ankese drejtuar Ministrisë së Drejtësisë

Përshëndetje,

Në datën 18 prill kam dërguar përmes postës letër për të ankimuar vlerësimîn në lidhje me konkursin për përkthyes të jashtëm. Recepsioni në asnjë moment nuk përgjigjet në telefon. Kur do të kem një përgjigje ju lutem? Falemîderit


Qytetari: M. J. Data: 30 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Ankese drejtuar Ministrisë së Drejtësisë”

 1. Pershendetje,
  Ne varesi edhe te natyres se kerkese ankeses suaj, (nese eshte nje proces ankimi zyrtar apo nje kerkese ankese e thjeshte kundrejt procesit) ndryshon edhe afati i trajtimit te problematikes suaj. Per te kerkuar informacion ne lidhje me kerkesen tuaj mund te telefononi ne nr. 04 2 259 389 ose te shkruani email ne info@drejtesia.gov.al.
  Gjithashtu nepermjet portalit e-Albania (shqiperiaqeduam.al), mund te drejtoni nje kerkese per informacion ose ankese ne adrese te Ministrise se Drejtesise dhe do te merrni pergjigje brenda 10 dite pune.
  Faleminderit

 2. Ada Dimo Ada Dimo says:

  Pershendetje,

  Ne kuader te masave te marra ndaj situates se pandemise me qellim parandalimin e saj, disa prej sherbimeve qe kane te bejne me pritjen me publikun jane kufizuar dhe ofrohen online.
  Ne faqen zyrtare te Ministrise se Drejtesise do te gjeni informacion mbi drejtorite perkatese, se bashku me menyrat e komunikimit.
  Ne linkun me poshte gjeni numrin dhe adresen e e-mailit ku mund te adresoni problematiken tuaj: http://www.drejtesia.gov.al/kontakt/

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet