Amnisti fiskale

Përshëndetje,

ligji për amnisti fiskale ka hyrë në fuqi apo akoma pritet? Nëse ka hyrë ku mund të drejtohem për të plotësuar formularin që duhet? Sa përqind paguaj për nëse i deklaroj të ardhurat në muajin Gusht?faleminderit


Qytetari: A. M. Data: 7 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Amnisti fiskale”

  1. Pershendetje. Ligji per amnistine fiskale dhe penale, nuk eshte miratuar ende ne Kuvend. Si rezultat, nuk mund t’ju themi se si do te jene kriteret e percaktuara, pasi drafti aktual mund te pesoje ndryshime. Per te pasur nje ide te pergjithshme lidhur me permbajtjen e projekt ligjit, mund ta gjeni ne linkun:
    https://www.konsultimipublik.gov.al/Konsultime/Detaje/286

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet