Akuze e padrejte per aksident?

Akuzohem se kam goditur me motorr nje qytetare nga policia rrugore , nderkohe qe une ne ate date dhe ne ate ore kam qene ne shtepine time bashke me motomjetin tim , eshte nje akuze e padrejte , qe kerkohet te me hiqet patenta pa bere asnje shkelje , kerkoj te drejten time , ju falenderoj nese me ndihmoni …


Qytetari: S. A. Data: 11 October , 2019, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Akuze e padrejte per aksident?”

  1. Nese realisht e provon se ne ate date dhe ore nuk keni perplasur asnje person, atehere i bie qe Punonjesi i Policise Rrugore ka mbajtur nje procesverbal te gabuar dhe nuk ka pasqyruar te verteten…., ndaj drejtohu Prokurorise me Kallzim penal per Shperdorim Detyre dhe Falsifikim, ndaj punonjesit te Policise Rrugore qe pretendon kete fakt te pavertete, sipas jush.

  2. Mund të ankimosh brenda 5 ditëve (nga data e daljes së Vendimit), Vendimin e Organit Administrativ (Komisionit), në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet