Akti i dhurimit

Përshëndetje! Babai do t’i dhurojë djalit të tij me akt dhurimi një apartament. Ndërkohë në certifikatën e pronësisë dëshiron të fusë edhe bashkshorten e tij. Si procedohet në këtë rast, çfarë hapash duhet të ndjekim? Faleminderit.


Qytetari: S. K. Data: 22 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Akti i dhurimit”

  1. 1

    Pershendetje. Pronari i nje pasurie eshte i lire t’ia dhuroje ate nje ose disa personave te tjere. Ne kete rast, ju duhet te paraqiteni prane nje zyre noteriale, ku do te kryhen te gjitha veprimet dhe procedurat lidhur me hartimin dhe regjistrimin e kontrates se dhurimit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet