Akt trashegimoe

Pershendetje shum kohe me par kam kryer veprime ne zyren noteriale per celjen e aktit te trashegimise . Por pa qen ne dijeni dhe pa u njoftuar nga noteri qe ky akt duhej dorezuar brenda afatit kohor 30 dite . Doja te dija se a ka ndonje menyr per te shmangur kamavonesen ose a jan falur ? Faleminderti !

Qytetari: R.R.
Data: 8 Dhjetor 2022, Kategoria: Trashëgimia

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje. Nuk ka menyre per te shmangur pagesen e penalitetit per dorezim me vonese te aktit te trashegimise ne regjistrat kadastrale. Keto penalitete nuk kane qene objekt i faljeve, apo fshirjeve nga sistemi. Pra ju jeni ende te detyruar ta paguani ate detyrim.

Lini një Përgjigje