akt martese

Pershendetje!
Ndodhem ne Shqiperi dhe dua te bej martese me shtetase greke ketu ne Shqiperi, personi tjeter po ashtu ndodhet ketu. Para se ta bej pyetjen,ju sqaroj se per te bere martese me shtetase greke do duhen keto dokumenta:
1.Certefikat lindje (vule apostile)
2.vertetim beqarie (vule apostile)
3.vertetim banimi
4.fotokopje pasaporte.
Pyetja eshte: A mund t’i marin keto dokumenta ne ambasaden greke ketu ne Tirane? Sepse nusja nuk shkon dot ne Selanik sepse eshte i mbyllur dhe nuk mund t’i marrim dot. Faleminderit


Qytetari: A. . Data: 4 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “akt martese”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:
    1

    Pershendetje,

    Vleresoj se ju duhet t’i drejtoheni Ambasades Greke ne Tirane mbi shtrimin e ketyre pyetjeve. Duke patur parasysh qellimin dhe funksionin e saj, sherbime te tilla duhet te ofrohen. Ne cdo rast, vleresoj se ju mund t’i drejtoheni me kerkese institucioneve perkatese ne shtetin grek per leshimin e ketyre dokumentave nepermjet sherbimit postar, pa qene nevoja qe te paraqiteni fizikisht.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet