Akt marrveshje

Akt-marrveshje midis subjektit dhe bashkise per kend lojrash


Qytetari: a. g. Data: 6 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Akt marrveshje”

  1. 1

    Pershendetje,
    Ju lutem shtjelloni me teper problematiken dhe pyetjet tuaja konkrete.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet