Aksidentuar në pune

Burri im esht aksidentuar në pun ishte i siguruar cfar veprimesh duhen bërë që të mar raportet se i kemi çuar dhe nuk kan dhen azgje si duhet të veprojmë dhe a përfiton dhe dëmshpërblim se ishte me rrezik prerje këmbë flm


Qytetari: B. R. Data: 27 January , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Aksidentuar në pune”

  1. Në lidhje me aksidentin në punë duhet parë se cili ka qenë shkaku i ardhjes së dëmit dhe e kujt është fajësia për këtë dëmtim.
    Në rast se faj për ardhjen e dëmit ka punëdhënësi ai është i detyruar për të paguar raportet, shkallën e invaliditetit dhe të gjitha shërbimet mjekësore. Në rast se nuk i kryen vullnetarisht atëherë duhet të ndiqni rrugën gjyqësore për “Shpërblim dëmi” me të gjithë figurat e saj. Raportin e lëshon “Qendra shëndetësore” në njësinë administrative përkatëse, ose “Spitali” ku është shtuar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet