Aksident rrugor

Si kaluat?

Isha pjese e nje aksidenti qe ndodhi ne Elbasan, kur nje person i iku policise, nga Korca ne drejtim te Elbasanit. Pesuam deme fizike dhe materiale (te makines).Nuk kemi marr asnje pergjigje nga prokurori. I kemi dorzuar letrat nje avokateje por ajo esht terhequr, nuk dim cfare ka bere. Ju lutem me ndihmoni pasi jam nje person me dialize.

 


Qytetari: L. L. Data: 10 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Aksident rrugor”

  1. Pershendetje,

    Prokuroria ka detyrimin qe ne cilesine e viktimes se vepres penale, t’ju informoje per te gjithe ecurine e procesit te hetimeve. Megjithate, per te mbrojtur interesat tuaja dhe per te pasur mundesine qe procesin civil te kerkimit te shperblimit nga vepra penale ta kryeni ne te njejtin proces gjyqesor, duke kursyer kohe dhe shpenzime, eshte ne interesin tuaj qe te kontaktoni me nje avokat, i cili t’ju vije ne ndihme gjate procesit hetimor dhe gjyqesor. Ju keni te drejten e shperblimit civil edhe nese prokuroria ne fund te procesit hetimor nuk arrin ta identifikoje personin e dyshuar per vepren penale. Ne kete rast shperblimi do te kerkohet kundrejt Byrose Shqiptare te Sigurimeve.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet