Aksident rrugor me pasoje vdekje

Pershendetje! Para nje jave me eshte aksidentuar nje i aferm me makine dhe aksident ishte me pasoje vdekje. Ne baze te ekspertimit faji i rendon personit qe vdiq. A kam te drejte qe te kerkoj demshperblim nga siguracioni? Faleminderit,


Qytetari: e. h. Data: 28 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Aksident rrugor me pasoje vdekje”

  1. 2

    Pershendetje. Nese pergjegjesia per aksidentin, eshte e vete personit qe ka humbur jeten, nuk keni te drejte qe te kerkoni shperblim te demit te ardhur. Nese keni dyshime per aktin e ekspertimit, mund te kerkoni te kryhet nje ekspertize tjeter, ose te kryeni nje privatisht.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet