A kam probleme ne Gjermani

Pershendetje. Kam qene ne Gjermani ne vitin 2002 dhe kam ber 3 muaj burg se kisha dokumeta fallco dhe pas burgut u ktheva ne Greqi dhe kam dokumeta greke per punesim ne vende te bashkimit europian. A kam probleme nqs shkoj ne Gjermani? Faleminderit


Qytetari: r. l. Data: 24 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A kam probleme ne Gjermani”

  1. 1

    Pershendetje
    Nese pervec denimit qe ju keni kryer nuk keni pase ndonje mase tjeter ndeshkimore qe ndalon qendrimin/levizjen ne shtetin Gjerman, atehere vleresoj se ju mund te udhetoni pa problem drejt ketij vendi. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet