Afatet e deportimit

Jam i deportuar nga Gjermania.
Pyetja ime eshte per sa kohe vlen deportimi, dhe a eshte i vlefshëm vetem per Gjermaninë apo te gjitha shtetet e BE? Faleminderit


Qytetari: E. S. Data: 30 April , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

2 responses to “Afatet e deportimit”

 1. Ertil Mecaj Ertil Mecaj says:

  Pershendetje,

  Ne lidhje me pyetjen e pare, afati deportimit varion ne varesi te shkaqeve te deportimit. Ne momentin e deportimit duhet t’Ju jete dhene nga autoritetet gjermane nje dokmunet i cili percakton shkaqet dhe afatin e ndalimit per te levizur ne zonen “Schengen”.

  Ne lidhje me pyetjen e dyte, deportimi i marre nga nje shtet i zones “Schengen” eshte automatikisht i vlefshem per te gjithe shtetet pale te saj (qe jane njekohesisht edhe shtete te Bashkimit Evropian).

  Gjithe te mirat!

 2. Pershendetje

  Nese ne momentin qe jeni kthyer nga autoritetet gjermane per shkelje te rregullave te levizjes se marreveshjess Schengen, atehere ndalimi eshte i vlefshem per te gjitha vendet anetare te kesaj marreveshjeje. Afati eshte i percaktuar nga autoriteti qe ju ka ndaluar dhe varion. Ne nuk mund t’ua themi se sa eshte. Nese nuk keni dokumentin perkates, apo nuk ju eshte vendosur nje shenim ne pasaporte, ju mund te beni nje kerkese prane autoriteteve kompetente gjermane, per t’u informuar lidhur me afatin e ndalimit per te hyre ne zonen Schengen.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet