Afatet per trajtimin e kerkeses drejtuar Komisariatit Policise

Pershendetje,

Kam derguar nje shkrese ne komisariat dhe DVP Tirane per te me pajisur me procesverbalet e ceshtjeve te cilat kam kallezuar dhe kqyrjen e disa kamerave qe kam kerkuar. Kete kerkese e kam bere per efekt te proves gjyqesore. Sa kohe ka policia te me ktheje pergjigje me te gjitha ato qe kerkoj sepse seancen e kam pas 2 javesh? Ju falenderoj,


Qytetari: B. A. Data: 11 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Afatet per trajtimin e kerkeses drejtuar Komisariatit Policise”

  1. 1

    Pershendetje!
    Ne rast se nuk ju kthehet pergjigje perpara dates se seances gjyqesore, ju duhet t’ia beni me dije kete fakt relatorit te çeshtjes, duke e provuar se ju keni bere kerkese dhe nuk keni marre akoma pergjigje, duke kerkuar keshtu shtyrjen e seances gjyqesore per nje date tjeter, me qellim administrimin e aktit qe kerkoni te paraqisni ne Gjykate si prove. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet