Afatet e shortit elektronik

Pershendetje!

Ju faleminderit per pergjigjet tuaja teper profesionale. Kam bere nje kallezim penal dhe doja te dija se sa dite duhet te kalojne nga data e dorezimit qe te hidhet shorti elektronik? Faleminderit paraprakisht!


Qytetari: E. V. Data: 9 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Afatet e shortit elektronik”

  1. 2

    Pershendetje,
    Shorti elektronik hidhet cdo jave ne varesi te percaktimeve ne rregullores se brendshme. Ju mund te interesoheni prane sekretarise per te marre informacion me te detajuar.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet