A vlen martesa me nje vajze nga BE-ja tani ne Angli?

Pershendetje!
Me daljen e Britanise se Madhe nga Europa, a vlen martesa me nje rumune ne Angli per te perfituar letrat? Mund te me tregoni iu lutem se si funksionon kjo gje tani ne Angli? A eshte e mundur kjo martese? Faleminderit,


Qytetari: A. M. Data: 4 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A vlen martesa me nje vajze nga BE-ja tani ne Angli?”

  1. Pershendetje,

    Ne disponojme dhe mund t’ju keshillojme ne perputhje me legjislacionin shqiptar ne fuqi, por jo ate te nje shteti tjeter.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet