A përfiton nga taksat personi me aftësi te kufizuara?

Pershendetje!
Personi me aftësi kufizuar që në lindje me shoqërues, a përfiton taksa për automjet falas? Cfarë lehtesirash te tjera ka? Ju faleminderit


Qytetari: N. L. Data: 28 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A përfiton nga taksat personi me aftësi te kufizuara?”

  1. Pershendetje
    Autoveturat tip 4+1 vende dhe me cilindratë jo më shumë se 2500 kubikë, kur këto mjete kalojnë në zotërim të invalidëve e të veteranëve të luftës kundër pushtuesve nazifashistë të popullit shqiptar, invalidëve të punës, të verbërve, invalidëve paraplegjikë dhe tetraplegjikë që e fitojnë këtë status në bazë të ligjeve përkatëse dhe e përdorin vetëm për nevojat e tyre personale dhe jo për veprimtari private perjashtohen nga taksa .
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet