a perfitojne page lufte pensionistet?

Pershendetje,

Me date 31 mars te 2020 me kane nxjerre ne pension dhe me kane dhene letrat me gjithe libreze mbrapsht.  Doja t’ju pyes nese mund te perfitoje une page lufte apo jo sepse sigurimet shoqerore jane te mbyllura? Faleminderit


Qytetari: N. L. Data: 23 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “a perfitojne page lufte pensionistet?”

  1. Pershendetje. Kategoria e pensionisteve nuk perfitojne nga ndihma financiare, ne asnje prej paketave. E drejta per pension juve ju lind qe ne momentin qe mbushni moshen dhe keni plotesuar kriterin e vjetersise. Pasi te pefundojne procedurat ligjore te nevojshme, pagesa e pensionit do te filloje nga dita qe ju ka lindur e drejta, pra nga data 31 Mars. Ju do te paguheni per kete periudhe, edhe pse ndoshta me disa muaj vonese.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet