A perfitoje nga amnistia e te denuarve?

Doja te dija nese perftoje nga amnistia. Kam qene me sherbim prove 3 vjet dhe me kane ngelur edhe disa muaj. Faleminderit,


Qytetari: F. P. Data: 23 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A perfitoje nga amnistia e te denuarve?”

  1. Pershendetje,

    Per te dhene nje pergjigje te sakte ne lidhje me pyetjen tuaj, duhet te dime se per cilen veper penale jeni denuar, kur jeni denuar dhe sa jeni denuar.

    Per nje informacion me te detajuar mbi kriteret e perfitimit te amnistise dhe kriteret ndaluese te perfitimit, ju mund te konsultoheni me Ligjin nr. 5/2020 “Per dhenie amnistie”, te cilin e gjeni te botuar ne fletoren zyrtare nr. 18 dt 16.02.2020.
    Linku ku mund ta aksesoni: https://qbz.gov.al/eli/fz/2020/18/a5f63964-f78a-4701-8a39-250dc1d83bde

    Mbetemi ne dispozicionin tuaj per informacion te metejshem,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet