Papune, pa ndihme ekonomike, a perfitoj page lufte?

Ne qe jemi papune dhe pa ndihme ekonomike, a perfitojme page lufte? Faleminderit


Qytetari: n. h. Data: 14 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Papune, pa ndihme ekonomike, a perfitoj page lufte?”

 1. Ada Dimo Ada Dimo says:

  Pershendetje,

  Ne rast se ju nuk perfitoni ndihme ekonimike, por rezultoni aplikues i ndihmes ekonomike, që nga muaji korrik 2019 e deri në muajin prill 2020, ju mund te perfitoni ndihmen financiare prej 16 000 (gjashtëmbëdhjetë mijë) lekësh sipas paketes nr.2 (miratuar me VKM nr. 341, date 23.04.2020).
  Nuk perfitojne rastet qe janë përjashtuar nga skema e ndihmës ekonomike, sipas nenit 15, të ligjit nr.57/2019, “Për asistencën sociale në Republikën e Shqipërisë”.

  Per nje informacion me te detajuar mbi mundesite e perfitimit te kesaj ndihme financiare, paraqituni prane njesise administrative/bashkise ku ju banoni.

  Faleminderit

 2. Pershendetje. Nese jeni i papune dhe aktualisht jeni perfitues i pageses se papunesise (asistences), ose keni aplikuar per te qene perfitues i saj, pas dates 1 mars, edhe ju perfitoni nje shperblim ne formen e ndihmes financiare nga ana e shtetit, per shkak te situates se fatkeqesise natyrore. Nese ju jeni i papune, por nuk perfitoni pagesen e papunesise (asistencen), dhe nuk keni aplikuar per te qene perfitues gjate kesaj periudhe, ju nuk perfitoni ndihme financiare nga shteti (page lufte).

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet