A perfitoj nga paketa e ndihmes financiare nr.2?

Pershendetje,

Deri ne daten 10 mars punoja ne call center dhe me pas per shkak te situates nga COVID-19 u detyrova te jap doreheqjen me deshire sepse kam dy femije te vegjel.  Deri ne ate date une rezultoje e deklaruar me sigurime. Kompania aktualisht vazhdon punen nga shtepia. A mund ta perfitoje pagesen sipas paketes se ndihmes financiare nr. 2? Ju falenderoj,


Qytetari: M. A. Data: 18 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A perfitoj nga paketa e ndihmes financiare nr.2?”

  1. Pershendetje,

    Une vleresoj se nuk mund te perfitoni nga paketa e ndihmes financiare persa kohe jeni larguar nga puna me vullnetin tuaj. Gjithsesi ju sugjeroj ta diskutoni rastin tuaj me ish-punedhenesin, pasi ne cdo rast aplikimi për të përfituar ndihmë financiare duhet bëhet nga subjekti i të punësuarit.

    Per informacion me te detajuar ne lidhje kriteret e perfitimit dhe menyren e aplikimit sipas paketes se ndihmes financiare nr.2 mund te klikoni ne linkun https://www.tatime.gov.al/d/8/45/0/1374/paketa-e-ndihmes-financiare-nr2-njihuni-me-menyren-e-aplikimit-per-te-perfituar-ndihmen-financiare-sipas-vkm-nr-305-date-16042020

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet