A mund t’i drejtohem përsëri gjykatës ose sekretares më kerkese?

Pershendetje!
Unë kam mbi 2 vjet që pres Gjykaten Administrative te Apelit Tiranë për shqyrtimin e dosjes për gjykim. Jam drejtuar gjyqtarit që ka çështjen time më kerkesese përshpejtimi dhe kërkesa është pranuar ne dhjetor 2019. E kuptoj situatën e pandemise, po tashmë gjykata po ben disa kohë që është hapur. A mund t’i drejtohem përsëri gjykates me kerkese dhe t’i bashkangjis letrën e pranimit 2019? Pres këshillën tuaj! Ju faleminderit


Qytetari: A. S. Data: 21 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “A mund t’i drejtohem përsëri gjykatës ose sekretares më kerkese?”

  1. 1

    Pershendetje
    Po, ju mund te ribeni edhe njehere kerkesen per pershpejtim te gjykimit duke cituar faktin qe njehere kjo kerkese eshte pranuar. Pervec situates se pandemise edhe procesi i vettingut ka ndikuar ne ngadalesimin e procesit te shqyrtimit te ceshtjeve ne gjykate. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet