A mund te rimarr emrin qe kisha?

Pershendetje,

Kam ndryshuar emrin tim para 9 vitesh per arsye te nje deportimi nga Greqia dhe nuk mund te levizja per 5 vjet. Tani dua ta rikthej (rimarr) perseri emrin tim qe kisha, se deportimi tashme me ka mbaruar. Si mund te veproje? Faleminderit


Qytetari: D. X. Data: 1 July , 2020, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “A mund te rimarr emrin qe kisha?”

  1. 1

    Pershendetje,

    Ndryshimi i emrit parashikohet në nenin 57 të Ligjit 10 129, datë 11.05.2009 “Për gjendjen Civile”, i ndryshuar. Kërkesa përndryshimin e emrit ose mbiemrit duhet të bëhet vetëm një herë dhe vetëm për shkaqe papërshtatshmërie. Fakti që ju e keni ndryshuar një herë emrin nuk ju jep të drejtën të merrni përsëri emrin tuaj të parë. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet