a mund te perfitoje nga paketa 2 e ndihmes shteterore?

Pershendetje,
Une punoj ne nje call center prej me shume se 6 muajsh. Ne muajin mars ngela pa pune, per shkak te situates se pandemise. Tani po punoj nga shtepia, por kompania ku punoj nuk na paguan oret e punes thjesht kontratat qe ne bejme. A perfitoj une nga paga e luftes e paketes 2? Dhe cfare duhet te bej per te aplikuar?

Faleminderit,


Qytetari: O. H. Data: 16 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “a mund te perfitoje nga paketa 2 e ndihmes shteterore?”

  1. Pershendetje. Nga paketa e dyte do te perfitojne bizneset e vogla dhe te medha, te cilet edhe pse nuk kane qene te mbyllura, kane pasur aktivitet shume te ulet gjate periudhes se epidemise. Perfitues do te jene punonjesit te cilet jane pushuar ose jane pezulluar nga puna. Per te qene me te qarte lidhur me statusin tuaj, duhet te komunikoni me punedhenesin tuaj, i cili ploteson edhe aplikimin.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet