a me duhet autorizim per te punuar?

Ju lutem a mund te me sqaroni nese me lejohet te punoj ne ndertim ne nje hyrje pallati qe eshte me leje per rikonstruksjon. Une punoj ne te zeze i pa siguruar. Cfare autorizimi mund te marre?  Lutem me tregoni se ka 1 muaj e gjysem qe jam pa pune.


Qytetari: v. i. Data: 17 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “a me duhet autorizim per te punuar?”

  1. Pershendetje !

    Për të shkuar në punë si këmbesor, nuk nevojitet aplikim për leje ne e-albania. Mjafton qe kompania e ndertimit per te cilen ju punoni, t’ju pajise me nje dokument qe verteton faktin qe ju jeni i punesuar prane saj dhe te tregoje oraret tuaja te punes (per te justifikuar levizjet tuaja gjate vajtjes per/dhe ardhjes nga puna). Firma mund te leshoje kete dokument/vertetim per punonjesit e saj, te cilet jane te deklaruar (pra, ato punonjes qe nuk punojne ne te zeze). Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet