A kam pronesi ne apartament

A kam pronesi ne apartament qe prindrit e mi kan bler para 20 viteve dhe une kam qen 3 vjec tani jam 23 vjec a quhem bashpronar? Se une po banoj aty me shume se 20 vite dhe jam me shume se 18 vjec.

Qytetari: K.S.
Data: 29 Gusht 2023, Kategoria: Civile

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Pasuria ne emrin e prinderve tuaj eshte pasuri e tyre dhe ju nuk perfshiheni ne pasurine e fituar prej tyre, vetem nese ata kryejne trasaksionin e pasurise kundrejt jush nepermjet dhurimit, aktit te shitjes apo trashegimise, vetem keshtu mund te fitoni te drejta reale mbi ate pasuri.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje