Jam martuar vetem per efekt ndryshimi te mbiemrit

Pershendetje! Si jeni? Kam bere martese sa per te marre mbiemrin. Dua ta zgjidh kete martese. A ka probleme penale nese une deklaroj ne gjykate se jam martuar vetem per te marr mbiemrin? Pasi me mbiemrin tim nuk me lejohet te udhetoj ne Evrope. Me respekt,


Qytetari: E. K. Data: 22 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Jam martuar vetem per efekt ndryshimi te mbiemrit”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Parashtrimi i pyetjes dhe rrethanave eshte i paqarte. Nese martesen e keni kryer ne nje shtet te ndryshem nga Shqiperia, do te duhet te konsutoheni ne perputhje me ligjet ne fuqi te atj vendi, duke mbajtur ne konsiderate situaten ne te cilen ndodheni.

    Per sqarimin e rrethanave te rastit tuaj dhe marrjen e nje keshillimi ligjor, jeni te lutur te telefononi ne Numrin Jeshil 0800 10 10, nga e hena ne te premten, ora 08:00-14:00.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet